AZ ÖN SEGÍTSÉGNYÚJTÁSI SZOLGÁLTATÁSA

A SOFŐR ÉS A JÁRMŰ TELJES NYUGALMA ÉRDEKÉBEN Három szolgáltatás-csomagunk (DRIVER CARE, DRIVER & TRUCK CARE, PAYMENT CARE) gondoskodik arról, ami a legfontosabb. Az emberek egészségétől kezdve, a rakományon keresztül, egészen a jármű biztonságáig és a sofőr teljes nyugalmáig. A rugalmas és személyre szabott csomagokkal kapcsolatos további információkért, kérjük keresse fel legközelebbi OK TRUCKS értékesítési pontunkat.

  • Teljes lefedettségű hálózat egész Európában
  • 0-24 órás segélyvonal
  • Többnyelvű telefonközpont
TÖLTSE LE KATALÓGUSUNKAT

Kérem töltse ki az alábbi kérdőívünket. kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot

Kérjük adjon meg egy telefonszámot.
Érvénytelen Email-cím.

A kötelező mezőket a * -gal jelöljük.

Kérjük, válaszoljon az összes következő kijelentésre

Elolvastam az Adatvédelmi nyilatkozatot, és hozzájárulok a lent ismertetett célokhoz és folyamatokhoz:

MARKETING TEVÉKENYSÉG - A IVECO S.p.A. által történő adatkezelés papírformátumban, automatizált vagy elektronikus formában, ideértve a postai levélküldést, e-mailt, telefont (pl. automatizált telefonhívás, SMS, MMS, fax) és bármely más módot (pl. honlap, mobilalkalmazások) marketing célú megkeresések és hírlevelek küldése, termékek és szolgáltatások reklámozása céljából, l. az Adatvédelmi nyilatkozat 2 (iii) pontját:

HARMADIK FÉL ÁLTALI MARKETING - Az adataim továbbítása a IVECO S.p.A. (Iveco Group) leányvállalatai és kapcsolt vállalatai, valamint a hivatalos kereskedők részére, valamint az adatok általuk történő terjesztése és kezelése marketing célú megkeresések, termékeik és szolgáltatásaik reklámozása, valamint piackutatás céljából, l. az Adatvédelmi nyilatkozat 2 (iv) pontját: