ÚJSZERŰ STRALIS HI-WAY

MÁR HAVI 597 EURÓTÓL ELÉRHETŐ*

  • 6 HÓNAP HAJTÁSLÁNC GARANCIÁVAL
  • 12 HÓNAP IVECO ON CARE SZOLGÁLTATÁSSAL
Letölthető brossúrák

*Az ajánlatban szereplő járművek 2016-os vagy későbbi évjáratúak, típusú Iveco Stralis. Az ajánlat magánszemélyek számára nem elérhető. Az akció 2021.12.31 -ig érvényes és kizárólag használt járművek esetén elérhető. A promóció keretében kínált pénzügyi termék nyílt végű lízing, 10% előleg befizetésével, 36 havi 597 Euró összegű törlesztőrészlettel és 15%-os maradványértékkel kalkulálva. Az eszköz tulajdonjogával a maradványérték megfizetését követően a szerződés lejárta után a bérbevevő rendelkezik. A lízingszerződésre a finanszírozást nyújtó pénzügyi intézmény általános szerződési feltételei vonatkoznak. A finanszírozást a Raiffeisen Corporate Lízing Zrt. biztosítja. Székhely: 1133 Budapest, Váci út 116-118, Magyarország.

Kérem töltse ki az alábbi kérdőívünket. kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot

Kérjük adjon meg egy telefonszámot.
Érvénytelen Email-cím.

A kötelező mezőket a * -gal jelöljük.

Kérjük, válaszoljon az összes következő kijelentésre

Elolvastam az Adatvédelmi nyilatkozatot, és hozzájárulok a lent ismertetett célokhoz és folyamatokhoz:

MARKETING TEVÉKENYSÉG - A IVECO S.p.A. által történő adatkezelés papírformátumban, automatizált vagy elektronikus formában, ideértve a postai levélküldést, e-mailt, telefont (pl. automatizált telefonhívás, SMS, MMS, fax) és bármely más módot (pl. honlap, mobilalkalmazások) marketing célú megkeresések és hírlevelek küldése, termékek és szolgáltatások reklámozása céljából, l. az Adatvédelmi nyilatkozat 2 (iii) pontját:

HARMADIK FÉL ÁLTALI MARKETING - Az adataim továbbítása a IVECO S.p.A. (Iveco Group) leányvállalatai és kapcsolt vállalatai, valamint a hivatalos kereskedők részére, valamint az adatok általuk történő terjesztése és kezelése marketing célú megkeresések, termékeik és szolgáltatásaik reklámozása, valamint piackutatás céljából, l. az Adatvédelmi nyilatkozat 2 (iv) pontját: