OK TRUCKS, AZ IVECO ÁLTAL TANÚSÍTOTT HASZNÁLT JÁRMŰVEK KERESKEDELMI ÉS MARKETING MÁRKÁJA.

ALAPOS ÁTVIZSGÁLÁS – EGÉSZEN A FŐALKATRÉSZEKIG

Járműveinket egy előre meghatározott eljárást követő ellenőrzés és átvizsgálás sorozatnak vetik alá, mielőtt piacra kerülnének. Vagyis, bár járműveink használtak, ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy nem csupán megbízható, de kifogástalan állapotú járművet kapnak.

PRÉMIUM, KOMFORT VAGY STANDARD – MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTÜNK

Ahány ügyfél, annyiféle elvárás – ár és jármű összeállítás tekintetében is. Konkrét jellemzőik alapján, úgy mint életkor, futott kilométer, felújítás mértéke, járműveinket három kategóriába soroljuk – PRÉMIUM, KOMFORT és STANDARD - hogy azok a legjobban megfeleljenek vevőink elvárásainak.

RÉGIBŐL ÚJAT

A járművek felújítása során kizárólag eredeti IVECO alkatrészeket és részegységeket használunk. Ez garantálja a jármű megfelelő felszereltségét a következő megbízás végrehajtásához, már az új tulajdonossal.

AZ ÚJ JÁRMŰVEKÉVEL MEGEGYEZŐ ELŐNYÖK

Ajánlatunkban megtalálhatók olyan kiegészítő szolgáltatások, mint a teljes Európára kiterjedő garanciacsomag, a mobilitási szolgáltatások, lízing és finanszírozási megoldások. Szakértő munkatársaink segítenek ügyfeleinknek megtalálni az üzleti tevékenységükhöz ideális használt járművet a legjobb ár-érték arányban.

A TELJES TÖRTÉNET

Az OK TRUCKS több mint 20 országban van jelen. Szakértő munkatársaink segítenek ügyfeleinknek megtalálni az üzleti tevékenységükhöz ideális használt teherautót a legjobb ár-érték arányban. És ha bármilyen probléma lépne fel járművével, éjjel-nappal ingyenesen hívható szerviz forró drótunk rendelkezésére áll. Ezen felül, bármelyik IVECO műhely gyors és egyszerű segítséget nyújt. Vagyis, minden ügyfelünk, bárhol legyen is, könnyen talál szakértő segítséget a közelben.

OK TRUCKS – használt járművek átfogó kínálata a tartós megbízhatóságért.